Nyt fra lokalforeningen

Landsindsamlingen søndag den 7. april 2024

I år havde vi ca. 140 indsamlere fordelt over hele Kolding området - både børnefamilier, unge, ældre og en del gengangere - og vi fik indsamlet i alt 364.383 kr. - ca. 50.000 kr. mere end i 2023. Tusinde tak til alle, der gjorde en kæmpe indsats og fik samlet vigtige penge ind til videre forskning, oplysning og patientstøtte til alle de tusinde danskere, som desværre hvert år rammes af kræft. Beløbet kan dog stige yderligere, da det er muligt at indbetale på MobilePay hele den efterfølgende uge.


Næste år bliver Landsindsamlingen søndag den 6. april 2025.


Generalforsamling onsdag den 13. marts 2024

Onsdag den 13. juni blev den årlige generalforsamling afholdt i lokalforeningen i Kolding. Den nye bestyrelse er konstitueret som nævnt under "Om os".Flere frivillige kræfter efterlyses

Hvis du har lyst til at give en hånd med som frivillig, men ikke nødvendigvis i bestyrelsen, så kan vi altid bruge flere frivillige til at hjælpe med alle vores forskellige aktiviteter. Tag gerne kontakt til vores formand Margit Ø. Laub, E-mail: mklaub@mail.dk

Velbesøgt temamøde og nyt netværk for senfølgeramte
Udgivet den 29-01-2024

"Behovet er stort. Der var flere end 50 personer, der havde taget imod lokalforeningens invitation til et temamøde og kick off for et nyt senfølgenetværk i Kolding. Der blev holdt oplæg om, hvad senfølger er, hvad det giver at være i et senfølgernetværk og muligheder for senfølgeramte på Sundhedscentret i Kolding og Kræftrådgivningen i Vejle."


"Kræftramte med senfølger skal i dag køre til Vejle, hvis de gerne vil være med i et senfølgenetværk. Tilslutningen og interessen for deltagelse i et senfølgenetværk viste imidlertid tydeligt, at der er et behov for at starte et senfølgenetværk i Kolding”.


"Det er derfor glædeligt at kunne oplyse, at vi starter netværket op allerede onsdag den 31. januar 2024 kl. 16 - 18 i Sundhedscentret, lokalet ved siden af Multisalen, Sygehusvej 6, Kolding. Målet er at holde netværksmøde hver 4. onsdag i måneden" , siger formanden Margit Ø. Laub”


PowerPoint-slides fra temamøde om senfølger
Udgivet den 23-01-2024

Her kan du downloade slides fra temamødet om senfølger.

ALLE SLIDES - Senfølger efter kræft - temamøde og kick off.pdf

Privatlivspolitik vedr. nyt senfølgenetværk
Udgivet den 22-01-2024

Her finder du Privatlivspolitik vedr. nyt senfølgenetværk.

Privatlivspolitik vedr. senfølgenetværk i Kolding.pdf

KIF Kolding bakker op om Lyserød Lørdag
Udgivet den 05-10-2023

Når vi på lørdag klokken 15:30 spiller hjemmekamp mod Skanderborg AGF Håndbold i Sydbank Arena, kæmper vi samtidigt for at samle penge ind til forebyggelsen af brystkræft.


Af Morten Ravn


Den 7. oktober bliver hele Danmark lyserød. Landet over går frivillige kræfter, foreninger, erhvervslivet sammen og støtter op om brystkræftsagen ved at arrangere forskellige aktiviteter, motionstilbud og særlige lyserøde priser og tilbud.


For at bakke op om Kræftens Bekæmpelse og Lyserød Lørdag har vi i KIF Kolding valgt at halvdelen af billetindtægterne, salget fra pausekonkurrencen samt andre tiltag på kampdagen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.       


”Vigtig sag at bakke op om”

Lyserød Lørdag” er en vigtig sag for os at bakke op om som klub. Denne nationale kampagne fra Kræftens Bekæmpelse retter fokus på en sygdom der kan ramme alle, ung som gammel. Hvis vi som klub, I vores position, kan hjælpe det mindste med at bidrage til den livsnødvendige indsats, vores lokalforening i Kolding laver samt bidrage økonomisk til den forskning der foregår på nationalt plan, så vil vi til en hver tid kæmpe sammen med Kræftens Bekæmpelse. Derfor bakker vi med glæde op for tredje år i træk. Samtidig håber vi på, at med vores netværk kan spille en større og større rolle for hvert år i denne kamp. Allerede nu oplever vi en stor samarbejdsvilje fra vores partnere.” udtaler Marketing & Turneringsansvarlig Christian Klamer.


”Vi er meget taknemmelige over det store engagement”

”Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark. 9,3 pct. af kvinder rammes af brystkræft, inden de er fyldt 75 år. Og det rammer ikke kun kvinden selv, men også familie og venner, som pludselig bliver pårørende til en kræftpatient. Det er derfor, vi sætter fokus på og samler penge ind til brystkræftsagen den 7. oktober.” siger Margit Østergaard Laub, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Kolding.


”Vi er meget taknemmelige over det store engagement, vi møder fra KIF Kolding, og vi glæder os til håndboldkampen på lørdag i Sydbank Arena, afslutter Margit Østergaard Laub.


For mere info om Lyserød Lørdag klik ind på https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/


Har du endnu ikke købt billet til lørdags opgør mod Skanderborg AGF Håndbold kan du gøre det via linket herunder: www.billet.kif.dk/kampe

Oplæg om senfølger
Udgivet den 27-03-2023

Slides fra Bruno Langdahls oplæg om senfølger på Kolding Lokalforenings generalforsamling den 13. marts 2023.

OPL Senfølger Kolding.pdf

Kræftaktiviteter i Kolding Kommune
Udgivet den 27-02-2023

Sammen med Kolding Kommunes kræftrehabilitering opdaterer vi med jævne mellemrum et fælles katalog over tilbud og aktiviteter på kræftområdet.Se seneste udgave af kataloget her.

Kræftaktiviteter i Kolding Kommune - 2023-01-09.pdf