Kalender

Årets aktiviteter i Hvidovre Lokalafdeling

Januar:

Café aften

Årets første café aften i Paletten med Høje Taastrups borgmester; Michael Ziegler


Februar:

Pt. ingen aktiviteter

Marts:

Lokalafdelingens generalforsamling

I marts måned holder vi den årlige generalforsamling. Vi mødes i "Paletten", hvor alle borgere i kommunen er velkomne og har mulighed for at stille op til lokalforeningens bestyrelse.

April:

KBs årlige Landsindsamling

Kræftens Bekæmpelses årlige Landsindsamling er Hvidovre Lokalforenings største event. Landsindsamlingen afholdes i foråret. Vi kan altid bruge hjælp fra frivillige til forskellige opgaver, såsom administration af indsamlingsbøtter og ruter, optælling af penge, kaffebrygning, mv. Indsamlingsdagen er en hyggelig dag, hvor vi kommer i kontakt med mange af vores faste støtter.

Maj:

Det årlige repræsentantskabsmøde

Kræftens Bekæmpelses årlige "generalforsamling og informationsmøde

Solkampagnen

Kampagne, som finder sted årligt i maj måned. Vi besøger i løbet af kampagnen flere af kommunens børnehaver, hvor vi taler med børnene om solens gode og mindre gode egenskaber. Samtalerne med børnene er altid interessante, og du vil med garanti høre nogle gode historier, som giver smil på læben.

Juni:

Stafet for livet - læs mere under "Nyheder"

Indsamling og klargøring til årets salg i Genbrugshallen

Juli:

Salg af effekter i Genbrugshallen—ligger fast den 1. lørdag i juli måned hvert år

Vi henter ting på genbrugspladsen forud for dagen, står for rengøring og opsætning af ting i hallen og står for salget på salgsdagen. Vi mangler "stærke" folk til at hente de tunge ting, - og det vil være en stor hjælp, hvis du kan stille bil og trailer til rådighed. Vi søger også frivillige til at sælge ting i genbrugshallen på salgsdagen, så alle "hænder" hjælper.

August:

Sommerferie og sommerudflugt

September:

Brysternes motionsdag

Pt. har vi ingen aktivitetsleder til at reklamere for arrangementet, som foregår i KB regi. Der kan med fordel arrangeres lignende arrangement lokalt.

Oktober:

Lyserød Lørdag

Hvert år i uge 40 går "Støt Brysterne"-kampagnen i gang i hele Danmark. På Lyserød Lørdag afholder vi lotteri og sælger Støt Brysterne-merchandise i Hvidovre.

Knæk Cancer

Til den årlige "Knæk Cancer" i uge 43, kan vi altid bruge frivillige til at stable events på benene.

November:

3-dages Julemarked i ”Kometen” (enkelte år holdes markedet i start december)

Julemarkedet afholdes fredag, lørdag, søndag omkring 1. advent. På julemarkedet afholder vi lotteri og sælger merchandise samt julevarer.

December:

Julekoncert i Strandmarkskirken

Den årlige julekoncert afholdes med en kendt og elsket kunstner i Strandmarkskirken omkring jul. Her står vi for booking af artist, salg og udlevering af billetter, pladsanvisning mv.---///---

April-september:

Bamselotteriet

(med forbehold for ændringer)


Dato By Arrangement