Hvidovre lokalforening

Velkommen til Hvidovre lokalforening

!!!! HVIS DU IKKE MODTAGER VORES NYHEDSBREV, SÅ MELD DIG TIL HER: NYHEDSBREV!!!!

Vores arbejde i lokalforeningen består i at sørge for oplysning, forebyggelse, støtte til patienter og pårørende samt indsamle midler til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Vi mødes ca. otte-ni gange årligt til bestyrelsesmøder og enkelte er - hvis der er interesse for det - ansvarlige for forskellige arrangementer og projekter.

Som den eneste lokalforening i Danmark, kan vi med stolthed fortælle, at vi afholder en årlig julekoncert med en folkekær kunster. Det er et samlingspunkt med gæster fra både Hvidovre kommune, men vi ser også gæster fra omegnskommunerne. Det er en tradition for mange familier at deltage og synge med på kendte julesange og komme i julestemning.


Vi er frivillige fordi vi gerne vil gøre en forskel for kræftramte og deres pårørende. Vi har hver især forskellige baggrunde, aldre, interesser og kunnen. Kom og vær' med uanset om du er til økonomi, koordination af arrangementer, "feltarbejde"/udførende arbejde, strategi, hvervning af frivillige, grafiske opsætninger, SoMe, fundraising, skrivning af artikler eller læserbreve til lokalavisen. Vi kan helt sikkert bruge din kunnen og interesser til noget hos os OG - så gør du en forskel samtidig!

Frivillig:

!!!VI MANGLER AKUT MEDLEMMMER* TIL VORES BESTYRELSE!!!

Kontakt os snarest, hvis du har lyst til at hjælpe vores lokalforening videre. Hvis vi fortsat skal lave arrangementer i Hvidovre kommune, har vi behov for flere og nye medlemmer* til vores bestyrelse. Et stort tak skal lyde til de af vores nuværende medlemmer som, enten pga alder eller af personlige årsager, ikke har mulighed for at genopstille efter årets generalforsamling 2024.

Kontakt os på kbhvidovre@gmail.com allerede i dag!

Vi kan bruge al den hjælp som vi kan få, da vi har en del arrangementer igennem året og meget gerne vil have mange flere tilbud op at stå. Vi mangler f.eks. frivillige til årest salg i Hvidovre genbrugshal og vi kan altid bruge flere medlemmer* i vores bestyrelse. Det kan også være fundraisere til Café aftener/trykningen af vores foreningsfolder, oa.

* bopælspligt i Hvidovre kommune, samt medlemskab af KB er påkrævet

Følg vores sociale medier:

Instagram: kraeftensbekaempelseihvidovre

LinkedIn: Kræftens Bekæmpelse - Hvidovre

Facebook: Kræftens Bekæmpelse - Hvidovre

----//----

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Hvidovre kommune eller har lyst til at være frivillig, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningsforperson

Michelle Nygaard

KBHvidovre@gmail.com