Nyt fra lokalforeningen

Kære medlemmer af Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Sorø!

Vi har flere foredrag i planlægningen. Det første bliver i februar med Maren Weischer hvor temaet er:

Hvad er kræft?

Hvad er kræft, og hvorfor rammer sygdommen så mange – også aktive og sunde mennesker? De fleste tænker på kræft som en moderne sygdom – der skyldes usunde valg, selvom det er en af de ældste sygdomme vi har. Kræft fandtes før de første fugle, før dinosaurerne, og før planeten Saturn fik sine ringe. Hvad fik kræften til at opstå dengang? Og hvad er grunden til at 6 ud af 10 tilfælde af kræft ifølge Kræftens Bekæmpelse opstår uanset om den syge har levet sundt eller usundt? Mange skammer sig over en kræftdiagnose, fordi vi i mange år har fortalt hinanden, at man kan undgå kræft med den rigtige kost, motion og søvn. Selvom det ikke er hele sandheden. Hvordan hjælper vi hinanden som patienter, pårørende, og ansatte i sundhedsvæsnet med at give slip på den tanke og leve vores bedste liv uden dårlig samvittighed og løftede pegefingre?

I vil høre mere om foredraget og Maren Weischer når planlægningen er på plads.

I Lokalforening Kræftens Bekæmpelse Sorø har vi stærkt samarbejde med Sorø Sundhedscenter og Kræftrådgivningen Næstved, hvorfor vi i samarbejde med disse aktører vil invitere til dialog, bevægelse og samvær.

Vores hjemmeside er også under udvikling, så snart sker der noget her :-)

Bevægende og livskraftigt foredrag om at leve med kræft
Udgivet den 19-02-2020

Mandag den 9. marts åbner Kræftens Bekæmpelse i Sorø dørene for alle interesserede til et vigtigt og stærkt foredrag - og efterfølgende til vores generalforsamling, hvor du kan høre om vores arbejde på kræftområdet i Sorø.

Vilje og håb

Til generalforsamlingen får vi besøg af Liff Olivia Bytov, der meget levende fortæller om, hvordan det opleves både at være mor til sin kræftsyge søn, Julius, og selv at være syg – og alligevel finde kræfter til at være aktiv i kræftsagen. En meget livsbekræftende fortælling, vi alle kan finde styrke i.

Der er tid til uddybende spørgsmål og snak.

Vil du være med på holdet?

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Sorø, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Sorø.

Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Tid og Sted

Mandag den 9. marts kl. 19.00-21.00 i Sorø Kultur & Fritidscenter, Frederiksvej 27, Sorø.

Vi byder på kaffe og kage og glæder os til at se jer.

Mange gode hilser

Bestyrelsen i Sorø

Vi søger indsamlingsleder i Stenlille
Udgivet den 22-11-2019

Vi søger en indsamlingsleder til landsindsamlingen den 16. april 2023 i Stenlille.

Er det dig? Eller måske kender du nogen, der kender nogen, som også vil gøre en forskel for kræftsagen? Blive en del af et fællesskab med de øvrige indsamlingsledere i Sorø Kommune, igangsætte spændende aktiviteter og møde dejlige mennesker i Stenlille og omegn.

Kontakt koordinator Nina på 51854696 eller ninves@cancer.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.