Dragør lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Dragør.

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen her i Dragør. Hvis du vil vide mere om vores arbejde kan du læse mere nedenfor, eller kontakte:

Lokalforeningsformand

Ole Morten Landsmann

morten_kirsten@mail.dk

23 25 00 13


AKTIVITET I VORES BESTYRELSE I 2023:

Temaaften

I marts 2023 afholdt vi en temaaften på Framehouse med oplæg om immunterapi og mulighederne for at hjælpe børn og unge der enten har mistet eller oplever alvorlig sygdom inde på livet. Alle frivillige i Kræftens Bekæmpelse i Dragør var inviteret til at fortælle om deres arbejde, og arrangementet fik stor ros fra de deltagende.


Landsindsamling

I april 2023 afholdt vi den årlige landsindsamling med et flot resultat. Landsindsamlingen i 2024 bliver d. 7. april - gå ind på www.cancer.dk/indsamling, og meld dig til længere nede på siden.

Generalforsamling

I marts 2023 afholdt vi vores årlige generalforsamling. Bestyrelsen er blevet et medlem rigere, da Jan Trampedach blev valgt ind i bestyrelsen. Stort velkommen til ham!

Stafet for Livet og Race 500 For Cancer

Vi bakker selvfølgelig op om de to imponerende indsatser 'Stafet For Livet' og 'Race 500 For Cancer', der samler penge ind til kræftsagen hvert år i juni. Følg Stafet For Livet på Facebooksiden 'Stafet For Livet - Dragør'.

Børn og Unge som pårørende / i sorg:

I efteråret 2023 vil vi holde møde med politikere og skoler, for at undersøge muligheden for at oprette sorggrupper på Dragørs tre skoler. Vi har afsat penge til initiativer for børn og unge, og glæder os til at arbejde på at nå i mål med det vigtige arbejde.

Vi søger frivillige!

Vi har brug for nye kræfter i bestyrelsen. Et par stykker af os er flyttet udenbys, så vi søger nogen der kan samle bestyrelsen og fortsætte det gode arbejde for kræftsagen i Dragør. Man er velkommen, uanset om man har haft kræft inde på livet eller ej - og uanset din interesse for sagen; måske kan du hjælpe os med at oprette en Facebookside? Måske brænder dit hjerte for at hjælpe os med at gøre noget for børn og unge? For Landsindsamlingen? Måske kunne du have lyst til at planlægge foredrag? Eller noget helt tredje? Kontakt os, så kan vi altid tage en snak. Du vil ikke stå alene og Kræftens Bekæmpelses konsulent står altid klar til at guide og hjælpe med arbejdet.