Vejen lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Vejen

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Nogle af de indsatser, som Kræftens Bekæmpelse – Vejen Lokalforening står bag, er:

 Gratis kræftrådgivning til kræftramte og pårørende i Brørup Sundhedscenter

Lokale kræftramte og/eller pårørende kan få gratis rådgivning af en professionel rådgiver fra Kræftens Bekæmpelse hver anden uge mellem kl. 9.00 og 13.30 i Brørup Sundhedscenter. Se mere om tilbuddet her: https://www.cancer.dk/om-os/kontakt/lokalforeninger/syddanmark/vejen-lokalforening/aktiviteter/

Træning for nuværende og tidligere kræftramte

Vi tilbyder to hold: Gulvtræning for nuværende og tidligere kræftramte og bassintræning for kræftramte kvinder i Vejen Idrætscenter to gang årligt med opstart i januar og august, i samarbejde med en lokal fysioterapeut fra Fysio Danmark - Vejen.

Nyt: Fælles gåture for nuværende og tidligere kræftramte

Som noget nyt starter lokalforeningen et gåhold op for nuværende og tidligere kræftramte. Hver 2, uge frem til den 18. juni mødes vi og går sammen.

Se mere i vores arrangementskalender: https://kb-vejen-lokalforening.nemtilmeld.dk/

Andre aktiviteter

Lokalforeningen er også involverede i indsatser omkring pårørende, røgfri fremtid samt rehabilitering og senfølger. Derudover er vi involverede i en række lokale aktiviteter og arrangementer, herunder bl.a. landsindsamlingen, Stafet For Livet - Vejen m.m. Har du et initiativ, som du kunne tænke dig at starte? Så kontakt os gerne.

Følg med på vores facebook side: https://www.facebook.com/KBVejen/

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Vejen Kommune, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningsformand

Janne Kruse

kb.vejenlokalforening@gmail.com

Tlf. 23 62 97 23