Assens lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Assens

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Vi løfter en bred vifte af opgaver indenfor indsamling, oplysning, forebyggelse, patientstøtte og lokalt kræftpolitisk arbejde. Det overordnede mål er, at kræftpatienter får bedre vilkår og de rigtige tilbud samt at færre borgere får kræft.

Du er altid velkommen til at kontakte os for for at få mere information om vort arbejde.

Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at blive frivillig i vores lokalforening eller mangler informationer på hjemmesiden.

Venlig hilsen

Ulla Tecedor, lokalforeningens formand

Mobil: 24231470

Mail: ulla.krogstrup.tecedor@gmail.com

Invitation til foredrag
Udgivet den 27-10-2023

Alternativ behandling og cannabis som medicin


Spændende oplæg ved Maj Bekker-Jeppesen, sundhedsfaglig konsulent ved Kræftens Bekæmpelse.


Cirka hver fjerde kræftpatient benytter en eller flere former for alternativ behandling som kosttilskud, massage og cannabis i forbindelse med deres kræftsygdom. Alternativ behandling kan for mange patienter være et vigtigt supplement til kræftbehandlingen, og hjælpe til at lindre symptomer som smerter og kvalme, og øge livskvaliteten. Men hvad er vigtigt at være opmærksom på hvis man overvejer alternativ behandling?

I oplægget kan du blive klogere på brugen af alternativ behandling i Danmark og hvad forskningen, i overordnede træk, viser os.

Oplægget vil desuden komme ind på, hvor i Kræftens Bekæmpelse du kan få rådgivning om alternativ behandling.


Alle interesserede er velkomne.


Tid og sted: Onsdag den 8. november 2023 kl. 19-21

Aktivitetscentret, Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg


Tilmelding nødvendig af hensyn til opstilling og forplejning senest

fredag den 3. november 2023 til

Ulla Tecedor på mail ulla.krogstrup.tecedor@gmail.com eller telefon 2423 1470 dagligt mellem kl. 16.00 – 18.00


Arrangementet koster 20 kr  pr. person - vi byder på kaffe, te og sødt

Foredrag - 8. november 2023.pdf

Frivillige søges
Udgivet den 10-03-2022

Vi søger frivillige som vil hjælpe på Stafet For Livet Glamsbjerg, f.eks. på selve dagen eller med planlægningen.På Stafet For Livet Glamsbjerg ser vi hvordan deltagerne er der for familie, naboer, venner og kollegaer med kræft. Vi ser også hvordan lokalsamfund i Assens Kommune støtter op, og indsamler midler til stafetten, og fejrer livet sammen med hinanden på stafetten. Vi glæder os til at gøre det igen i 2022, og vi søger derfor flere frivillige, som vil hjælpe med at skabe en god stafet igen i år.


Vi søger både frivillige som vil hjælpe under selve stafetten men vi søger også frivillige som vil hjælpe med planlægningen f.eks. af underholdning og forplejning samt sikre en god kontakt til de tilmeldte hold samt rekruttere nye hold.


Som frivillig i bliver du en del af et velfungerende team, som er engagerede og har det sjovt sammen. Du får god introduktion til opgaverne, spændende kurser og et frivilligjob med mening. Du skal forvente at bruge i gennemsnit ca. 2 timer om ugen.I Assens kommune er der 3600 medlemmer af Kræftens Bekæmpelse, hver år er der over 300 i kommunen der får en kræftdiagnose og over 2100 borgerne lever med kræft.


 


Interesseret så kontakt formand for stafetten


Grethe Bjært


mobil: 24 22 15 57


mail: grethe.bjaert@gmail.com

Indbydelse til generalforsamlingen
Udgivet den 17-02-2022

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Assens og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Assens kommune.

I Assens kommune er der 3100 medlemmer af Kræftens Bekæmpelse. Hver år er der over 340 borgere i kommunen der får en kræftdiagnose og over 2600 borgerne lever med kræft.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant. I

 

Du har også mulighed for at blive frivillig. 

Vi mangler bl.a. frivillige mad tovholder til Stafet for Livet i Glamsbjerg d. 21.-22.5 2022. Stafet for livet er både en stafet, en indsamling og en oplysningskampagne. Vi går sammen om at støtte op om kræftsagen og alle dem som er berørt af kræft. 

Vi mangler også en koordinator til Lyserød Lørdag d. 8.10.22 hvor vi sætter fokus på brystkræft.

 

Hos os får du et frivilligjob med mening og en grundig indføring i opgaverne. Vi er engagerede og har det sjovt sammen. Vi er med til at beskytte børn mod solens stråler, hjælpe børn og unge til en røgfri fremtid, få flest muligt til lægen med symptomer på kræft, sætte fokus på, at berørte af kræft får den bedst mulige hjælp og samle ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse.

 

Dagsorden for generalforsamling

1.     Valg af dirigent

2.    Bestyrelsens beretning

3.    Det reviderede regnskab fremlægges og godkendes

4.    Lokalforeningens aktivitetsplan den kommende periode

5.    Valg til bestyrelsen

6.    Valg af revisor

7.    Indkomne forslag

8.    Evt.


Til generalforsamlingen har du mulighed for at komme med forslag til dagsordenen og stille op til de forskellige tillidsposter i lokalforeningen.

 

Af hensyn til mødets praktiske afholdelse, vil vi bede dig sende dine forslag i en mail 8 dage inden generalforsamlingen samt oplyse om dit kandidatur, hvis du overvejer at stille op.

 

Tidspunkt

16. marts 2022 kl. 18 i Aktivcentret, Dærupvej 5 i Glamsbjerg

 

Undervejs serveres en let anretning, så du må gerne tilmelde dig, så der er nok til alle.

 

Tilmelding og forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes senest d. 9. marts. til:

 

Formand Stine Poulsen

Mobil: 27 28 82 78

Mail: stine_poulsen@hotmail.com

 

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i Assens kommune


Indkaldelse til generalforsamling
Udgivet den 12-02-2021

Du er hermed inviteret til vores generalforsamling den 9. marts kl. 19.00 til 20.00, som i år afholdes online. Du kan derfor denne gang være med hjemme fra din egen stue.

Hvad kan du få ud af det?

Måske du har lyst til at være med i bestyrelsen for at gøre en forskel som frivillig i Kræftens Bekæmpelse i Assens kommune. Du kan også deltage for at høre om, hvad vi laver. Eller måske du eller en der står dig nær har været berørt af kræft og har et forslag til, hvad Kræftens Bekæmpelse skal lave til kræftramte eller pårørende i Assens kommune.

Alle er velkomne. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du tilmed mulighed for at stille op eller stemme en kandidat ind i bestyrelsen. Dagsorden er efter vedtægter.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding, kandidatur og indkomne forslag skal ske senest 8 dage før via formand Stine Poulsen Larsen på mail: stine_poulsen@hotmail.com

 

Når du er tilmeldt, vil du modtage en bekræftelsesmail med information om, hvordan du kommer på mødet samt en dagsorden.


Du er inviteret til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Assens kommune
Udgivet den 30-01-2020

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Assens kommune.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i 2020.


Tid og Sted

Torsdag den 27. februar kl. 19 i Aktivhuset Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg


Vi byder på kaffe og kage. Alle medlemmer er velkomne. Dagsorden i forhold til vedtægterne.


Vi glæder os til at se jer.


Mange gode hilser

Bestyrelsen i Assens