Nyt fra lokalforeningen

Du er inviteret til digital generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Hedensted

Er du nysgerrig på, hvad der sker på kræftområdet i Hedensted, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende lokalt? Så deltag i vores digitale generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Hedensted.

Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Grundet coronavirus vil generalforsamlingen blive gennemført via e-mails og spørgeskema, så du trygt kan deltage hjemme fra din stue. Generalforsamlingen vil bestå af to halvlege. I første halvleg vil det være muligt at kommentere på dagsordenspunkterne. I 2. halvleg skal der stemmes om punkterne. 

Dagsorden for generalforsamlingen i henhold til Kræftens Bekæmpelses vedtægter.

Indkomne forslag samt opstilling af kandidatur til bestyrelsen indsendes senest d. 16. juni 2020 til områdekonsulent Morten Bruun Petersen, mobp@cancer.dk

Vi er ærgerlige over, at vi ikke kan mødes fysisk. Til gengæld sparer du transporten og kan læse dagsorden og indhold, på det tidspunkt, der passer dig. Vi håber, at du vil være med.

Tidspunkt

Det er muligt at kommentere på dagsordenspunkerne i fem dage fra den 17. juni til 21. juni.

Afstemningen foregår over seks dage fra den 23. juni til 28. juni. 

Tilmelding til generalforsamlingen skal ske til områdekonsulent Morten Bruun Petersen, mobp@cancer.dk senest den 16. juni.

Inden generalforsamlingen starter, vil du modtage en mail med dagsorden samt en vejledning.

Mange Hilsner

Bestyrelsen Hedensted lokalforening